Menu Luk

Vinterudstilling 2023-2024

Tekstil billedkunstner Karen Hvid
Ribsvej 20, Ordrup, 4540 Fårevejle, tlf. 3024 2918
website: www.karenhvid.dk instagram: hvidpihl

Min passion, som startede i 2007, er at sy mine tekstilbilleder. De består af lag på lag af stoffer og tråd. Jeg syr mest på maskine, kun enkelte detaljer i hånden. Alle mine værker er unika og af eget design.

De fleste af de stoffer, som jeg arbejder med, har jeg selv farvet og trykt med forskellige teknikker.

Som inspiration til mine værker bruger jeg ofte fotos. Altid nogle som jeg selv har taget, gerne af landskaber eller af personer til portrætter.

Herudover arbejder jeg også med collager, som kræver helt andre teknikker og tanker end de figurative værker.

Jeg er medlem af en kreativ gruppe, Fiberartisterne.dk, som alle er passionerede tekstile billedkunstnere. Vi har stor glæde af at sparre med hinanden. Vi bruger de samme materialer og teknikker, men med meget forskellige resultater, som viser vores forskellige personligheder.