Menu Luk
Mit navn er Maria og jeg er bosat her i Højby med min familie. Til daglig er jeg ansat hos M-design, der ligeledes ligger her.
Min interesse for at tegne og male strækker sig helt tilbage til barndommen. I de ensomme frikvarterer i skolen, blev tegningerne mit frirum. Efterhånden blev blyanter erstattet med akryl maling, og da min mand købte mit første staffeli, tog det hele fart.

Det har altid været en drøm at få udstillet min kunst, og er dybt taknemmelig for nu at få muligheden.
Mange har i tidens løb spurgt mig, hvad min stil er. Den røde tråd. Men ærligt talt, har jeg ikke noget decideret stil. Jeg maler hvad der popper op i mit hovede eller hvad der inspirerer mig. Dog er fælles for mine malerier, at jeg er glad for farver. Forhåbentlig vil mine mange dyre motiver, få både voksne såvel som børn, til at trække en ekstra gang på smilebåndet.Jeg ser med stor glæde frem til de næste måneder på Bakkegården.