Menu Luk

Marco Martiri

En italiensk aften

 

Fredag d. 11. november 2022 kl. 18.30

Entré: 350 kr. Denne aften er til enhedspris. D.v.s., at I får underholdning og 3 retters italiensk middag. Dertil udvalgt italiensk vinmenu, der passer til maden.

Og nu til noget helt andet! Kulturudvalget på Bakkegården bestræber sig på at tilbyde publikum så alsidigt et program som muligt. Så nu tager vi til Italien. I vil blive tilbudt en italiensk menu – og fremragende italiensk musik:

En forrygende koncert for alle der elsker Italien og italienske tenorer.
Italienske klassikere fra populærmusik til opera.
En rejse i smukke italienske sange, evergreens og kendte arier.
Marco fortæller:
“Jeg har samlet en perlerække af italienske klassikere fra populærmusik til opera. Koncerten binder jeg sammen med en række spændende historier med rod i min italienske baggrund.
Det er som en lille familiekrønike med historier fra 1700-tallets Italien frem til dramaer under Anden Verdenskrig og emigration til Argentina.
I mere end 25 år har jeg spillet og sunget sydamerikansk folkemusik, som jeg har optrådt med ved tusinder af koncerter. Med bandet TITICACA havde vi hits i Peru og i et samarbejde med DRs Vokalensemble var jeg solist i bl.a. DRs koncertsal.
I 2014 begyndte jeg at få sangundervisning af operasangere for gennem musikken at dykke ned i mine italienske rødder. Denne koncert er, sammen med en mængde spændende og morsomme historier, frugten af det arbejde.”
Publikum siger:
“Fantastisk stemme”
” Lille mand – stor stemme”
” Betagende og fremragende sangpræstation”
” En dejlig kulturel oplevelse”

Arrivederci – vi ses!