Kontrolrapport

Harvest Moon

Fredag den 1. oktober 2021 kl. 18.30

Entre: 150 kr.
Hovedret: 90 kr.
Dessert: 25 kr.

Menu:
Oplyses senere.

Harvest Moon

Harvest Moon består af musikerne Connie Pilgaard Nielsen og Katrine Hald.

De har mindst 10 år på bagen som vagabonderende gademusikanter, og har rejst sammen i store dele af Europa samt USA, Canada og Mexico.

Af og til har de endda klippet dankortet i stykker for at nå derud, hvor gademusikken har været deres ledetråd og eneste levevej. Rygsækken er derfor fuld af spraglede historier om skæve eksistenser, de har mødt på deres vej og repertoiret består af sange fra især den amerikanske singer-song writer tradition.

Duoen fortolker de store sangskrivere som Neil Young, Johnny Cash, Joni Mitchell og Bob Dylan samt et hav af andre spændende kunstnere.

Sangene udsættes for western guitar, intense to-stemmige vokalarrangementer, ukulele, vaskebræt, mundharpe og hvad Harvest Moon ellers har samlet op på vejen……..

Harvest Moon har en forkærlighed for sange, som fortæller historier om livet, om søgen efter friheden, kærligheden og meget mere!

Når Katrine og Connie spiller og synger deres sjæl ud over asfalten, og samtidig krydrer deres optræden med rørende, sjove, skæve historier om de mange oplevelser fra gaden, giver det publikum en særlig oplevelse af at være med på rejsen.

Harvest Moon spiller intime koncerter med publikum, livsglæden og nærværet i centrum.

Andre steder hvor Connie og Katrine optræder: Leonard Cohen Affair, Katrine Hald (solo/ duo), One Love Marley Band, Connie Pilgaard (solo), Duo Lamina, Limfjordsteatret m.m

Odense Musikudvalg