Kontrolrapport

The Quiggs

Fredag den 7. februar 2020 kl. 18.30

Entre: 150 kr.
Hovedret: 90 kr.
Dessert: 25 kr.

Menu:
Hovedret: Marineret nakkesteg m. rodfrugtmos, glacerede rødbeder og sauce.
Dessert: Tærte m. abrikos, glacerede æbler og vanillacremefraiche

The Quiggs

"The Quiggs" er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg.

Stephen Quigg er en veletableret folkesanger og tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe "The McCalmans". Gruppen gæstede Danmark igennem mange år, helt op til
bandet's ophør i 2010.

Herefter vedligeholdt Stephen forbindelsen til Danmark og har i de senere år optrådt sammen med sin danske hustru, Pernille Quigg, som også er folkesanger og sangskriver.

Stephen og Pernille deler en fælles fornemmelse for folkesangens tradition og fortsætter med at turnere i Skotland, Danmark, Tyskland og Holland med stor success.

Kombinationen af de to stemmer i tæt harmoni i både traditionelle og nyskrevne sange krydret med anekdoter og et strejf af humor har vundet stor ros fra både publikum og arrangører p.g.a. Dens afvekslende karakter og mange fine nuancer.

En koncert med "The Quiggs" er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form - simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange, der søger publikum's deltagelse.

Glæd jer til skotsk aften i godt selskab med Stephen på guitar, bodhran, banjo og fodstampende sange samt Pernille på guitar og med en stemme beskrevet som det klare krystal.

www.stephenquigg.com
www.pernillequigg.com
www.facebook.com/pernillequigg.singer

SURIANA.Odense Musikudvalg