Kontrolrapport

Kom og hør!
Mette Kathrine og Ditte Lykke
sammen og hver for sig


Fredag den 8. marts kl. 18.30

Entre: 150 kr.
Hovedret: 90 kr.
Dessert: 25 kr.

Menu:
Ungarsk Gullash m. løse ris
Citronfromage

Mette Kathrine og Ditte Lykke

Om Mette Kathrine:

Mette Kathrine Jensen er uddannet folkemusiker på Det Fynske Musikkonservatoriums folkemusiklinje. Hun er freelance musiker og fortæller, og spiller i visetrioen Zenobia, spillemandsduoen Jensen & Bugge og denne aften sammen med Ditte Lykke Hansen.

Hun er en levende fortæller af interessante finurligheder fra den virkelige verden. Qua hendes rejser, til bl.a. Japan og flere Stater i USA, som folkemusiker har hun opsnappet mange spændende og sjove anekdoter fra ind- og udland. Publikum vil også blive inviteret til at synge med. Mette Kathrine blev i 2018 kåret som ”Rigsspillemand”.

Om Ditte Lykke:
Ditte Lykke Hansen studerer på Det Kongelige danske Musikkonservatorium i København, og studerer på sit 2. års bachelor. Hun har vundet Danmarks mesterskaberne 4 gange, og har også vundet adskillige talentpriser.
I alt har hun modtaget 5 talentpriser hvor af den første blev uddelt da hun kun var 13 år gammel.

Hendes store vision er at vise hvor meget forskelligt musik man kan spille på instrumentet, og få vist instrumentet til så mange forskellige mennesker som muligt. Det var blandet andet derfor hun deltog i "Danmark har Talent" i år 2016 som blev vist på TV2. Hun vil uddanne sig klassisk, men kan spille alt fra franske valse til Italiensk underholdningsmusik. Dog ligger hendes hjerte mest i den klassiske verden.

Odense Musikudvalg