Kontrolrapport

Whiskysmagning

 

Fredag den 2. november kl. 18.30

Entre: 225 kr – dækker hovedret, dessert, kaffe samt whiskysmagning

Menu:
Skinkesniztel ovnristede kartofler,årstidens grønsager m. whiskysauce
Dessert: Fromage m. whiskylikør og frugt

Odense Whisky Laug

Bakkegården har indgået en aftale med Johnny Hansen, som har været oldermand i Odense Whiskylaug gennem de sidste 17 år om at give os en uforglemmelig aften ind i whiskyens verden.

Johnny Hansen er passioneret whiskydrikker og har interesseret sig for whisky gennem de sidste 20 år. Han er fortrinsvis interesseret i skotsk whisky og har i de seneste 10 år besøgt 50 af Skotlands destillerier.

Desuden har han besøgt og hjulpet til på flere whiskymesser.

Så med det i bagagen skal vi føres gennem smagning af forskellige smagsoplevelser fra forskellige egne af Skotland og omliggende øer med grundig introduktion af de enkelte whisky.

Efter smagningen vil der blive afholdt afstemning om ”Aftenens Whisky”,og hvis der bliver rester tilbage, vil Johnny Hansen holde auktion over disse.