Kontrolrapport

Light klassisk aften

med

Kiki Brandt – sopran
Torben Kirkegaard – tenor
Kamilla Sørensen - klaver

Fredag den 2. marts

Entre: 180 kr.
Hovedret: 90 kr.
Dessert: 25 kr.

Menu:
Glaseret Skinke, kartofler og broccolisalat
Flødefromage m. kirsebærsovs

Disse tre fantastiske kunstnere har samarbejdet siden deres studietid på Det fynske Musikkonservatorium og vil denne aften fylde Bakkegårdens stuer med uddrag fra kendte operaer, opretter og musicals.
De vil blandt andet synge uddrag fra F. Lehar ”Den glade enke”, A.Lloyd Webber ”Phantom of the opera” og ”Jesus Christ Superstar”.

Programmet vil desuden byde på mere folkelige sange af bl. a. vores egen Carl Nielsen.
Endelig vil der være mulighed for at lytte til nogle af de kendte og elskede italienske arier, som f.eks. ”O mio babbino caro” og ”O solo mio”.

Undervejs vil der være fortællinger om rollerne, handlingerne og andre væsentlige ting fra forskellige værker.

Glæd jer til en hyggelig aften.

Kiki Brandt har gjort det hele – været med i operaer, operetter, musicals, revy, koncerter og ny musik på de fleste scener. Hun elsker at stå på scenen, men mest af alt ser hun sig som syngende performer, hvis vigtigste opgave er at formidle en fortælling gennem musikken.

Torben Kirkegaard har været vidt omkring i det musikalske univers – sunget musical på Odense teater, turneret på kryds og tværs af Danmark på diverse musikteatre og sunget opera i Zürich.
Sidst men ikke mindst er Torben Kirkegaard en meget benyttet koncert og oratoriesanger, hvilket har ført ham gennem mange af de store klassiske værker samt uropførelser af ny dansk musik.

Kamilla Sørensen har som pianist givet koncerter i hele Danmark og desuden i Vilnius, Stockholm, Rostock og Rom.
Hun er yderst aktiv i diverse kammermusikalske sammenhænge og samarbejder fast med bl.a. klarinettisten Randi Østergaard fra Aalborg Symfoniorkester, tidligere solofløjtenist v. Det Kgl. Kapel Eva Østergaard, sopranen Kiki Brandt samt mezzosopranen Merete Laursen m.fl.
Kamilla har virket som akkompagnatør for bl.a. musicalsangeren Ian Adam og guitaristen Kaare Norge. Hun er fast pianist og korleder ved Danebod Minihøjskole gennem flere somre.

Odense Musikudvalg