Kontrolrapport

Pigeaften på Bakkegården

Mandag den 26. februar

Entre: 185 kr. - dækker foredrag, en let anretning med 4 små fristelser, et glas vin og kaffe/te med lækker kage

Jane Holmstrup

Krop, Kjoler og en go´sjat Kvindelist

Om at være en helt almindelig original…

I dette underholdende foredrag fortæller ”die Hauzfrau”, Jane Holmstrup, om et liv, der startede med en håndværksuddannelse og bragte et helt eventyr med sig.
En turbulent rejse gennem møder med kongehus, modemekka, cirkus og eget Hauzfrau univers.

Hør Janes underholdende historier om hendes oplevelser som iværksætter, om tiden som modeskaber af tøj der taler, og om det at vove sig ud i eksperimenter og være nysgerrig – det at turde prøve ting af, det at øve sig i at være stolt af sig selv, det at bruge sine kreative evner til at værdsætte sin egen person og at have en fest – også på en grå onsdag.

Foredraget fokuserer på, hvordan man bryder negative tankemønstre, og bliver bedre til at holde balancen i en tumult hverdag hvor samliv, kvindelighed, fysiologiske forandringer, og arbejdsliv fylder i ens krop…

Oplev et brusebad af anerkendelse og opmuntring, når Jane på underfundig og humoristisk vis hylder kvindekroppen med de udfordringer den har. Få det bedste frem i dig selv gennem sjove og praktiske øvelser, som kan højne energien og give dig dit daglige boost.

Samtidigt er det et bud på, hvordan en positiv indstilling til livet gør en forskel, og et foredrag hvor du går glad hjem.

Foredraget varer ca. 60 min.