Kontrolrapport

Gary Snider spiller
Leonard Cohen

Fredag den 23. februar

Entre: 175 kr.
Hovedret: 90 kr.
Dessert: 25 kr.

Menu:
Paprikagryde m. tilbehør
Lagkage

Gary Snider

En hyldest til en af vor tids store kunstnere!

I begyndelsen af 2016 tog Gary Snider fat på at fortolke Leonard Cohens sange. Det blev til et show med både nye og gamle sange, hvor Gary også fortæller små historier fra Cohens liv og giver sit bud på fortolkning af nogle af teksterne.

Dette show har fået en anden vinkel nu, hvor Leonard Cohen er død. Gary har udtalt: “Det føles som min ærefulde opgave at give fortsat liv til Leonards fantastiske livsværk, og jeg vil gøre mit yderste for at være værdig til denne opgave.“

Leonard Cohen har efterladt sig en enorm skat af dejlige melodier og poetiske tekster med stor dybde. Tekster, der vidner om en både religiøs og spirituel mand, der opnåede stor indsigt i menneskesindets mange lag via sit eget livs mange op- og nedture. To mænd med meget til fælles Ligesom Leonard er også Gary født i Canada og de har desuden en jødisk baggrund tilfælles.

Garys skæbne førte ham til Danmark. Han har boet her i landet siden han var 21 og levet som musiker - med guitaren som sit instrument og helliger sig nu Leonard Cohens musikunivers.

I foråret 2017 blev showet udvidet med Katrine Hald og Connie Pilgaard Nielsen som korpiger.

Når de 3 er på scenen sammen, og Gary er iført habit, slips og hat, rammes man af den samme stemming af afslappet lethed på den alvorlige måde, som Cohen selv var så kendt for!

Tag et kig på youtube - Gary Snider spiller Leonard Cohen

Musikudvalg