Kontrolrapport

Lunau&Sund

Fredag den 3. marts.

Entre: 150 kr.
Hovedret: 90 kr.
Dessert: 25 kr.

Menu:
Kalkunbryst m. parmaskinke og champignon + tilbehør
Pære m. appelsin og makronskum

Lunau&Sund Er det viser, sange, singer-songwriting? Det er ikke til at sætte i bås. Det er tidløst og så enkelt, spillet og sunget så smukt og med så stor ro, at lytteren bliver fanget helt ind. Viltre og fantasifulde arrangementer, som hele tiden bliver holdt i snor som en drage i vinden.

Lunau&Sund klæder hinanden så suverænt godt, at de kan tillade sig at få al det svære og komplicerede til at flyde enkelt og ukompliceret. Musikken og de danske tekster er skrevet af Trine Lunau og Peter Sund Trine Lunau (sang) og Peter Sund (guitar) har spillet sammen i 15 år. Sammenspillet og indfølingen med hinanden er i særklasse. Koncerterne er bygget op omkring sang og akustisk guitar, men man vil også kunne opleve duoen kaste sig over andre instrumenter, såsom harmonika, mandolin, klokkespil, porchboard, kalimba og dobro-guitar.

Til koncerterne bliver musikken suppleret af nærværende fortællinger og anekdoter fra duoens liv og de historier som teksterne tager afsæt i. Lunau&Sund har udgivet to albums: 2006 “Når Engle Danser” (GO0706) 2011 “Jeg tar dig med mig” (GO0911) 2015 “Prinsen af bjerget” (GO1515) Lunau&Sund producere løbende musikvideoer der kan findes på youtube: https://www.youtube.com/user/trinelunauband

For yderligere info: lunausund@gmail.com, Mobil: 40369339, www.lunau-sund.dk, www.facebook.com/lunausund “Dejlig udgivelse. Smukt og ukrukket sangforedrag, varmt og velklingende guitarspil og meget “varm produktion”, hvad den overordnede lyd angår.” Jørgen Bøgen, Journalist og studievært, DR P5 “Lunau&Sund er en demonstration i fantasifuldhed, nærvær, musikalsk overskud og rolig harmoni i vilter udfoldelse. Når gode melodier, gode tekster, gode arrangementer, godt musikerskab og intens stemmepragt samler sig i en strøm af musik, har vi Lunau&Sund i en nøddeskal.” Carl Erik Lundgaard (Musiker/Historiefortæller) “ en lille perle af et album. Afdæmpet, oprigtig, vedkommende og djævelsk godt sunget er de 11 sange… Ikke kun engle vil danse, de lytter til Lunau&Sunds mere end lovende debutudspil….” *****

Simon Staun - Fyens Stiftidende “Det er en sjælden slags plade, Lunau&Sund debuterer med. Så drømmende og så fuld af symbolik, og dog ikke tung og verdensfjern at dykke ind i. Trine Lunaus glasklare stemme er en fornøjelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en hyggelig aften på Cafe Bakkegården!