Kontrolrapport

Dessert: 25 kr.

Cornflakes-paneret kylling med Pommes Anne, salat
Panna Cotta

Braoinín" er et nyt frisk pust på den danske folkemusikscene !

"Braoinín" optræder i mange sammenhænge fra folkklubber til kirkekoncerter.

"Braoinín" er gammelt og nyt i forening !

Vi spiller musik fra Irland og Skotland, og supplerer indimellem med ny musik med afsæt i traditionen - oftest skrevet af gruppens arrangør Carsten Rosenlund. I vores repertoire kan der også findes enkelte numre fra andre keltiske områder, som Bretagne og Galicien

Vores instrumentarium er karakteristisk for keltisk musik - og består af: Whistles, irsk harpe, guitar, sang, bodhran (irsk tromme) bones, keyboards, bas og smallpipes (lille, stille sækkepibe) .

Vores særkende er et farverigt og afvekslende repertoire, der spænder fra livlig og kraftfuld dansemusik til drømmende, stemningsfulde melodier.

Vores sange er et kapitel for sig, der rummer både stærke traditionelle- og nye spændende sange, fra ”singer/songwriter” repertoiret.

Vores tone, og personlige arrangementer, giver os vores eget unikke lydbillede.

Gruppen begyndte at spille sammen tilbage i 2009, i musikskolesam-menhæng, men er nu gendannet som regulær folkemusikgruppe med en besætning, der spænder over flere generationer.

”Braoinín” er:
Ida Wilno: Irsk harpe
Marie Grønhøj: Irske whistles
Marie Almlund: Keyboards, bas, sang, kalimba
Carsten Rosenlund: Sang, whistles, guitar, smallpipes
Mikael Ebensgaard Jensen: Bodhran, bones.

Denne koncert er den sidste i forårssæson 2017. Vi glæder os til at byde dig velkommen