Kontrolrapport

Arrangementer efteråret 2015

Alle efterårets arrangementer er nu i hus, og som altid har vi igen forsøgt at sammensætte en bred vifte af musikalske og verdslige oplevelser for vores gæster.

Bakkegården starter ud med Souvenirs, som tidligere med stor succes har gæstet stuerne og fyldt rummet til bristepunktet både med rigtig underholdende sang og musik samt gæster.

Dernæst skal vi have to pragtfulde aftener, hvor to lokale handlende leder slagets gang.
Den første aften er det Højbyhus, som nu efter mange år i Højby varetager en aften med økologi og næring til hele kroppen på Bakkegården. Alt kommer fra HØJBYHUS, det bliver en fantastisk spændende aften.
Efter vores "vilde" aften sidste efterår har vi atter sat en aften med vinsmagning i fokus. Superbrugsen står for vinsmagningen samt levering af vin til maden, Bakkegården klarer menuen med en forret samt hovedret og kaffe.

Så har den mørke tid sat sig fast, og vi skal nu have en aften med Christian Alvad - en af landets bedste guitarister.

Så er vi klar til en cubansk aften med en musikalsk rejse til den latinamerikanske verden med tre forrygende gennemmusikalske drenge, som tilsammen udgør Son Clasico. Mon vi kan holde os i ro.

Efteråret slutter med traditionel  jazz leveret af fire jazzelskende musikere - Trad Cat´s.

Vi håber, I er blevet inspireret til en aften på Bakkegården.

På gensyn til et dejligt musikalsk og på alle måder spændende efterår.

Det bliver dejligt at byde jer velkommen på Bakkegården med denne brogede efterårsbuket af arrangementer.

Bakkegårdens bestyrelse

Bakkegården er åben for alle – medlemskab ikke nødvendigt.

2. okt. Souvenirs
23. okt. Højbyhus "serverer"
30. okt. Vinaften med SuperBrugsen udsolgt
6. nov. Christian Alvad